top of page

A svéd Akerströms vevő-adó szettek a legmegfelelőbbek kültéri alkalmazásra

Updated: Apr 25, 2018

Tavasz-nyár beköszöntével időszerűvé válnak a kültéri feladatok, kerti munkák, valamint szabadidős tevékenységek. Pontosan ilyen környezetbe ajánljuk Akerströms márkájú, professzionális por-, ütés- és cseppálló vevő-adó termékeket. Ezek kiválóan alkalmasak például öntözőrendszerek, uszodatechnika, vízi sportok, kikötő területén való alkalmazáshoz, hiszen kialakításuknak köszönhetően mind beltéri, mind kültéri felhasználásra alkalmasak.


A GATE Távnyitó Kft. a GATE Csoport keretein belül több mint 30 éve foglalkozik a kaputechnikai termékek automatizálásával, valamint távnyitó eszközök forgalmazásával. Cégünk/cégcsoportunk jelentős referenciákkal rendelkezik Magyarország különböző pontjain. A korábban felmerült vásárlói igények hatására cégünk 2015. évtől, kizárólagos szerződést kötött a nagy múltú svéd Akerströms vállalattal egyedi rádiós távirányító rendszerek magyarországi forgalmazására, amelyek széles körben felhasználhatók, ipari / lakossági környezetben egyaránt. E termékeket a piacon való megjelenés első percétől nagy érdeklődés kíséri egyediségük, illetve megbízhatóságuk miatt.



A svéd Akerströms termékek kültéri felhasználásra tökéletesnek bizonyultak. A rendszer extra jellemzői:

  • egyedi, 869,8 MHz működési frekvencia, 16,7 millió egyedi kódot használva: kis valószínűséggel befolyásolja negatívan az éterben keletkező bármilyen zavar

  • kétirányú kommunikáció:  a távirányító ledje minden alkalommal visszajelez, ha a vevőegység fogadta a jelet

  • extra biztonságos üzemmód: ha nem lenne elég az önmagában is zavartalan működés, továbbá biztonság, akkor egy jumper kapcsoló segítségével aktiválhatjuk ezt az üzemmódot, ezzel is elősegítve, hogy ne kerülhessen illetéktelen kezekbe a rádiós jel. Ekkor a távnyitó teljes mértékben másolhatatlan lesz

  • egyedileg beállítható, illetve törölhető memóriahelyek, PIN kódos védelem

  • egyszerű, gyors programozás, könnyű kezelhetőség

  • robosztus, masszív kialakítás, hosszú élettartam.

  • széleskörű felhasználási lehetőség, extrém körülmények között is

  • falra szerelhető dobozos kivitel dobozos kijelzővel / anélkül vagy DIN sínre rögzíthetőség

A GATE Távnyitó szaküzleteiben és webshopjaiban megtalálhatóak a Sesam Akerströms termékek.

A Sesam 800 Akerströms távadók / távnyitó eszközök kiválóan robosztusak, könnyen kezelhetők. 6 féle modell érhető el. Sesam 800 Large 99 a legkorszerűbb távadónk. Akár 1000 darab vevőt képes kezelni, ez a rendszer tökéletes nagy beruházásokhoz. A Large 99 távnyitó támogatja a csoportos kódolást, használható a Sesam MC Managerrel, a cég saját fejlesztésű konfigurációs szoftverével, amely egyszerűsíti a nagy volumenű beruházások telepítését, konfigurációját, a tesztelést, valamint karbantartást. A távadók elkülönült, könnyen megnyomható, kiváló minőségű gombjai több mint 1 millió nyomásra lettek kalibrálva. Sokk biztos kerettel ellátva kerülnek a piacra.


Robosztus távadó-vevő készülékek kültéri használatra ajánlva
Akerströms Sesam 800 távadó-vevő

A Sesam 800 Akerströms távvevők három féle modellben érhetők el: falra szerelhető kivitel kijelző nélkül, falra szerelhető kivitel LCD kijelzővel, továbbá egy kisebb egység, amely szerelődobozba C sínre szerelhető. LCD kijelző lehetővé teszi, hogy egyszerűbben adjunk hozzá vagy töröljünk új adókat és felhasználókat. Eltávolítható memória kártya segítségével magas biztonsági rendszerek működtetése lehetséges, amely lehetővé teszi, hogy minden vevőt több adó irányíthasson. A vevő beállításait négy számjegyű kóddal védhetjük, hogy csak az arra jogosult személyek kezelhessék. A beállítások és a hozzáférés könnyen kontrollálható a kijelzős vevő gombjai segítségével.


Összességében tehát elmondható, hogy a svéd Akerströms termékek rendkívül sokoldalúak, biztonságosak, nyugodt szívvel ajánljuk a legkülönfélébb felhasználási területekre! Kérje szakembereink segítségét a megfelelő Sesam termék kiválasztásához, ők készséggel segítenek Önnek!


Recent Posts

See All
bottom of page