top of page

Bemutatjuk az Allmatic MOVEO 600-as tolómotorunkat


Allmatic Moveo 600

A GATE Távnyitó Kft. 2018 óta az Allmatic termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az Allmatic SRL. és a GATE Kft. ugyanabban az évben, 1989-ben kezdte meg működését, így immár 35 éve vagyunk jelen a kaputechnika piacán. Mindig arra törekszünk, hogy olyan márkát képviseljünk, amely megbízható, tartós és egyaránt lefedi a lakosság és az ipari területek igényeit. Ezért esett a választásunk az Allmatic-ra, mely folyamatosan fejlődik, keresik az új, kényelmes, felhasználó- és telepítőbarát megoldásokat.


Tolómotorjaink közül az Allmatic MOVEO 600 az egyik legsikeresebb termékünk. tökéletes választás lehet családi házaknál, kisebb társasházaknál. Akár 600 kilogrammos kaput is könnyedén mozgat, naponta akár 200 nyitással-zárással. Kinézete is megnyerő, kicsi és kompakt. Vezérlése 2023 végén megújult, így már az új BIOS1 RNS-t tartalmazza, mely az eddigieknél is több praktikus funkcióval van ellátva: lágyindítás, lassítás, automata zárás, particiális nyitás, stb.


Azoknak ajánljuk az Allmaic MOVEO 600-as motorunkat, akik egy csendes, megbízható automatikát szeretnének megfizethető áron.


Az Allmatic MOVEO 600-as motorunk szettben is megvásárolható, így az FT00 fotocella párhoz, a 4M fogasléchez és a 2 darab TECH3 POWER távnyitóhoz még kedvezőbb áron juthat hozzá.


Esetleges kérdés esetén keressék értékesítő kollegáinkat telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen a szaküzleteinkben.

Comments


bottom of page