top of page

GATE Távnyitó csapata

RÓLUNK ÍRTÁK

— H. László - Google MyBusiness

“Kihagyhatatlan, ha távirányítót keres valaki. Szakértő eladók segítenek megtalálni a megoldást a nem működő távirányítók pótlására. Könnyű és ingyenes parkolás. Érdemes megnézni az egyéb termékeket.”

A GATE Távnyitó Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarország egyik piacvezető kaputechnikai cégcsoportjának, a GATE Csoport oszlopos tagjaként, magas minőségű termékekkel, kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére.

Az elmúlt több mint 30 év elteltével lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk.


A piacon fellelhető minden olyan kaputechnikai terméket, valamint márkát telepítettünk, melyek megbízhatóak.

Ügyfélkörünk évről évre bővült, ennek eredményeképpen cégcsoportba rendeztük az addig egységként működő társaságot.


Így születtek meg 2006-tól kezdődően a cégcsoport „legfiatalabb” tagjai.

Mára négy cég alkotja a GATE Csoport-ot, a GATE Szerviz (ipari-, logisztikai központok), a GATE Automatika Szerviz (társasházak, közületek), a GATE Távnyitó (lakossági kaputechnikai szakszerviz, kapuautomatika és távnyitó szaküzlet, elektromos autó töltő berendezések telepítése), továbbá a GATE Engineering (egyedi kaputechnikai tervezés, kivitelezés), ki-ki a maga szakterületén a legmagasabb szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére.

 

Cégünk a GATE Távnyitó Kft. az ország első és legnagyobb termékkínálatával rendelkező kaputávnyitó szaküzlete, valamint számtalan rádiós rendszer kizárólagos magyarországi forgalmazója. Több mint 1000 féle termékkel, gyári, valamint univerzális távnyitó eszközökkel, autó távadó, kulcsburkolatokkal, komplett rádiós rendszerekkel, kapu automatikákkal várja ügyfeleit budai, illetve pesti szaküzletében, valamint webshopjában.

Szaküzleteink:

Buda: 1015 Budapest, Csalogány utca 40.

Pest: 1097 Budapest, Illatos út 9. (11/b)

Ügyfeleink számára fontos, hogy a megrendelt távnyitó csomagot gyorsan, sértetlenül megkapják. Ezért kapacitásunkat folyamatosan bővítjük, a sikeres szállítások biztosítására kiemelt partneri viszonyt alakítottunk ki több nagy múltú futárszolgálattal.

Legújabb ágazatunk, a GATE Connection elektromos autó töltőállomások telepítésével foglalkozik.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre a nap bármely időpontjában. Forduljon hozzánk bizalommal!

bottom of page