GATE Távnyitó csapata

A GATE Távnyitó Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarország egyik piacvezető kaputechnikai cégcsoportjának, a GATE Csoportnak oszlopos tagjaként, magas minőségű termékekkel, kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére.

Az elmúlt több mint 30 év elteltével lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk.


A piacon fellelhető minden olyan kaputechnikai terméket, valamint márkát telepítettünk, melyek megbízhatóak.

Ügyfélkörünk évről évre bővült, ennek eredményeképpen cégcsoportba rendeztük az addig egységként működő társaságot.


Így születtek meg 2006-tól kezdődően a cégcsoport „legfiatalabb” tagjai.

Mára négy cég alkotja a GATE Csoport-ot, a GATE Szerviz (ipari-, logisztikai központok), a GATE Automatika Szerviz (társasházak, közületek), a GATE Távnyitó (lakossági kaputechnikai szakszerviz, kapuautomatika és távnyitó szaküzlet, elektromos autó töltő berendezések telepítése), továbbá a GATE Engineering (egyedi kaputechnikai tervezés, kivitelezés), ki-ki a maga szakterületén a legmagasabb szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére.

Cégünk a GATE Távnyitó Kft. több mint 1000 féle termékkel, gyári, valamint univerzális távnyitó eszközökkel, autó távadó, kulcsburkolatokkal, komplett rádiós rendszerekkel, kapu automatikákkal várja ügyfeleit budai, illetve pesti szaküzletében, valamint webshopjában.

A GATE Távnyitó küldetése a lakosság minden igényt kielégítő, lehető leggyorsabb kiszolgálása Európa egész területén. Az ügyfeleink számára fontos, hogy a megrendelt távnyitó csomagot gyorsan, sértetlenül megkapják. Ezért kapacitásunkat folyamatosan bővítjük, a sikeres szállítások biztosítására kiemelt partneri viszonyt alakítottunk ki több nagy múltú futárszolgálattal.

A GATE Távnyitó része a DrGATE lakossági kaputechnikai szakszerviz is.
A GATE Cégcsoport tagjaként szakembereink gyors reagálási idővel állnak a lakossági partnerek rendelkezésére elsősorban Budapesten, illetve vonzáskörzetében. Cégünk vállalja automata toló- és nyílókapuk tervezését, telepítését valamint meghibásodás esetén márkafüggetlen szervizelését.


A mindennapi munka során használt, részünkre kifejlesztett speciális szoftverek, a szerelői táblagépek, a GPS nyomkövetés biztosítják a korszerű és precíz kiszolgálást. 

Legújabb ágazatunk, a GATE Connection elektromos autó töltőállomások telepítésével foglalkozik.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre a nap bármely időpontjában. Forduljon hozzánk bizalommal!

A Dr.GATE a lakossági ügyfelekre koncentrálva vállalja garázskapuk, toló- és nyílókapuk automatizálását és szervizelését.

 

 

 

Távnyitó szaküzleteink és webshopunk is várja Önöket több mint 1000 féle termékkel: komplett rádiós rendszerek, kapunyitó automatikák és kiegészítők, valamint autó távadó és kulcs burkolat.

Feliratkozás GATE hírlevélre

© 2015 készítette: GATE Marketing