top of page

ÅKERSTRÖMS LAKOSSÁGI TERMÉKEINK

 

A Sesam 800 rádió távirányító termékcsalád a biztonságilag nem kritikus lakossági és ipari területekre lett kifejlesztve, például automata nyíló ajtók, kapuk, reflektorfények és ventillátorok kezelésére.Az ipari környezetben elvárt flexibilitás, megbízhatóság, robosztusság, ugyanakkor könnyű használhatóság mind a Sesam 800 termékcsalád védjegyei. 

 

Robosztus és strapabíró

A Sesam 800 adók és vevők teljes családja. Az adók nagyon könnyen használhatóak. Roboszus tervezésüknek köszönhetően gumiszéllel vannak ellátva, mely ütésállóvá teszi a terméket. Az IP67 védettségük miatt ellenállóak a kosszal, nedvességgel és vízzel szemben. Különálló, könnyen nyomható gombjaiknak köszönhetően több mint 1 millió gomb-nyomást is kibírnak.

 

Fény visszajelző és egyedi kódok

A rendszer 869 MHz frekvenciasávot használ. Az adó és vevő között kétirányú kommunikáció van, amely lehetővé teszi, hogy kijelezze az adó,

SESAM 800

 

ha a relé aktív. A rendszer 16.7 millió egyedi kódot használ. Az visszaellenőrzések biztosítják a hibamentes jelátvitelt. A magasabb biztonsági igényű rendszerek részére a berendezés kódolt adatátvitellel is konfigurálható.

 

PIN kódos vevőegység

A vevő különböző típusokban vásárolható meg: falra szerelhető kijelzős, falra szerelhető kijelző nélküli és C sínre pattintható verzióban. A kijelzővel felszerelt egység könnyűvé teszi az adók és felhasználók hozzáadását és törlését. Egy eltávolítható memória kártyával rendelkezik a biztonságilag kritikus rendszerek érdekében, mely lehetővé teszi, hogy nagy számú adóval üzemeltethessék a vevőegységet. A vevő beállításai 4 jegyű jelszóval védhetőek a csak arra jogosult felhasználók részére. A beállítások és hozzáférés könnyen kezelhető a kijelzős vevőn található gombok segítségével.

 

Konfigurációs eszközök

A Sesam MC manager egy olyan konfigurációs eszköz, mely segítséget nyújt a PIN kódok adminisztrációjában, valamint egyszerűsíti a telepítést, konfigurációt, tesztelést és nagy számú Sesam 800 által működtetett berendezés karbantartását.

Figyelem! A Sesam 800 Configurable szett nem kompatibilis a Sesam 800 alap termékcsaláddal!

bottom of page