top of page

SESAM 800 - VEVŐ-ADÓ SZETTEK

 

A Sesam 800 távvevők három féle modellben érhetők el: falra szerelhető kivitel kijelző nélkül, falra szerelhető kivitel LCD kijelzővel és egy kisebb egység, amely szerelődobozba C sínre szerelhető. Az LCD kijelző lehetővé teszi, hogy egyszerűbben adjunk hozzá vagy töröljünk új adókat és felhasználókat. Az eltávolítható memória kártya segítségével magas biztonsági rendszerek működtetése lehetséges, amely lehetővé teszi, hogy minden vevőt több adó irányíthasson.A vevő beállításait négy számjegyű kóddal védhetjük, hogy csak az arra jogosult személyek kezelhessék. A beállítások és a hozzáférés könnyen kontrollálható a kijelzős vevő gombjai segítségével.

 

A Sesam 800 távadók kiválóan robosztusak és könnyen kezelhetőek. 6 féle modell érhető el. Sesam 800 Large 99 a legkorszerűbb távadónk. Akár 1000 darab vevőt képes kezelni, ez a rendszer tökéletes nagy beruházásokhoz. A Large 99 távadó támogatja a csoportos kódolást és használható a Sesam MC Managerrel, az Åkerströms saját fejlesztésű konfigurációs szoftverével, amely egyszerűsíti a nagy volumenű beruházások telepítését, konfigurációját, a tesztelést és karbantartást. A távadók elkülönült, könnyen megnyomható, kiváló minőségű gombjai több mint 1 millió nyomásra lettek kalibrálva. Sokk biztos kerettel ellátva kerülnek a piacra.

Figyelem! A Sesam 800 Configurable szett nem kompatibilis a Sesam 800 alap termékcsaláddal!

SESAM 800 Configurable szett

Ajánljuk pl. uszodatechnikai, öntözéstechnikai, kertépítés, hajógyártás, darukezelői használatra, futószalagok, szivattyúk, fogaskerekek stb. irányítására.

A lakosság körében is praktikus lehet pl. a téli és/vagy vizisportok kedvelői, motorosok, biciklivel közlekedők számára.

VEVŐ

6 csatornás váltófrekvenciás ugrókódos vevőegység.

Az üvegszál-erősítésű burkolatnak és az egyedi kialakításnak köszönhetően akár extrém körülmények között is stabilan, üzembiztosan működik. 6 db szilárdtest relével szerelt, melyek 5 mozgás és plusz egy kiegészítő funkció kezelésére alkalmasak. 

Működési frekvencia:

egyedi, 869,7 MHz - 870 MHz

 

Védettség: 

IP67

 

Működési hőmérséklet:

-25°C- +70°C

 

Méretek:

120x90x50 mm

 

 

Egyéb info:

Rendkívül gyors, kétirányú kommunikáció

Extra biztonságos üzemmód

 

ADÓ

Egyedi üzembiztos váltófrekvencián működő, rendkívül strapabíró, vízálló ipari távnyitó, ütésálló gumírozással.

 

Védettség: 

IP67

 

Csatornák száma:

6

 

Méret:

100x60x25mm

 

Súly: 130g

 

 

 

Egyéb info:

bottom of page