top of page

Elektromos autótöltő kínálat a GATE Távnyitó polcainA klímaváltozás miatt a közlekedés kapcsán új kifejezések jutnak eszünkbe. E-mobilitás, zöld közlekedés, elektromos járművek. Aki kicsit is figyel a környezetére, megteheti, hajlandó erre, elektromos járműre vált. Gyorsan, könnyen eljutunk velük A-ból B-be, ingyen parkolhatunk a közterületeken és hajthatunk be védett területekre, vállalati beszerzésükhöz és akár elektromos autó töltő berendezés vásárláshoz is állami támogatást vehetünk igénybe.


Autótöltő magánszemélyek részére

A környezettudatos gondolkodású magánszemélyek, amennyiben lehetőségük nyílik rá, hajlanak az elektromos autó használatára. Magánszemélyeknek különösen ajánljuk az elektromos autó otthoni töltést, hiszen a városokban még mindig nincs elég közületi töltő. Otthonunk kényelmében, éjszakai alvás alatt tölthetjük autóinkat, hogy reggel tele töltött akkumulátorral indulhassunk a városba, majd este újra tölthessük saját készülékünkkel. Elég kellemetlen fél órákat, órákat várni, hogy egy-egy elektromos autó töltőállomás felszabaduljon.


Elektromos autótöltő cégek részére

A városokban nem található elég elektromos autó töltőállomás, ezért parkolóját könnyű szerrel elektromos töltőponttá alakíthatja. Így lehetősége adódhat arra, hogy profitáljon a villanyautó töltésből. Ez az energetikai beruházás zöldebbé teszi vállalkozását és még profitot is hoz Önnek. 2024 elején megújult állami kedvezményeket lehet igénybe venni a cégeknek.

Jelenleg kényelmesen, applikáción keresztül ellenőrizheti autójának töltési folyamatát.

 

+36 20 979 8834

Comments


bottom of page