REMOTUS Jupiter

 

 

A Remotus Jupiter egy robosztus, univerzális távirányító termékcsalád gyártóüzemekben, bányákban használatos daruk, híddaruk kezelésére fejlesztve. Előre programozott funkciói és az általános frekvenciasávon való működés által könnyen installálhatóak, mely után a rendszer egyből üzemeltethető.

 

A Remotus Jupiter termékcsalád felhasználási területtől függően sok, különböző felszereltségű adóval rendelkezik. Jupiter Era a legfrissebb termék neve.

 

Remotus Jupiter Era

A Jupiter Era övadói modern, strapabíró szerkezetek. Gumíval bevont fogói jó fogást biztosítanak és használaton kívül biztosan áll fém lábán. A Jupiter Era kézi adói modern, ergonomikus kialakítással, tiszta kijelzővel és minden gomb mellett LED fénnyel rendelkeznek, mely jelzi a kiválasztott funkciót. Az Era modellek könnyű súlyúak és egyszerűen hordozhatóak.

 

Dual CPU a kiemelkedő biztonságért

A Jupiter Era övadók dual CPU-val rendelkeznek, mely kiemelkedő biztonságot ad mozgás közben is. Az automatikus kikapcsolási idő funkcióval a vevő kevesebb, mint 100 milliszekundum alatt leáll. Az övadó billenő funkcióval rendelkezik, mely esés esetén azonnal leállítja a rendszert. A rendszer az általános frekvencia csatornákat használja 418-4198 MHz, 433-434 MHz, 863-870 MHz és 902-928 MHz. A felhasználó különböző berendezéseket irányíthat az adóról (multi-crane operation), és különböző felhasználók tudják ugyanazon berendezést irányítani különböző adókkal (multi-operator operation). A duplex funkció lehetővé teszi az adatátvitelt az adóval.

 

Konfigurálható kijelző riasztó funkcióval és egyedi akkumulátor megoldással

A Jupiter Era 100/150 nagy, tiszta kijelzője könnyen olvasható még vakító napsütésben is. Az adók vibráló funkciója a menüből egyedileg állítható különböző vészhelyzetek esetére. A kijelző világítása pirosra válthat, amennyiben a menüben ezt állítjuk be egy adott vészhelyzethez. A Jupiter Era 90 nem rendelkezik kijelzővel és vészjelző funkcióval. Az övadó egyedi akkumulátor megoldásának köszönhetően víztől és kosztól védett. A akkumulátora mély vízbe kerülve sem rongálódik. 

 

Könnyen konfigurálható

Nyomógombokkal vagy kijelzőn konfigurálhatóak a gomb funkciók, frekvencia, elalvás (sleep) és állandó/ideiglenes funkciók. A konfiguráció elvégezhető az Akerströms által kifejlesztett saját szoftveren keresztül is. 

 

További információ feltöltés alatt, ha a termékekről szeretne érdeklődni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Feliratkozás GATE hírlevélre

© 2015 készítette: GATE Marketing