top of page

Akerströms és Allmatic standokon jártunk az R+T Stuttgart szakmai kiállításon



Több év kihagyás után 2024 februárjában ismét megrendezésre került az R+T, mely a világ legnagyobb, kapu- és árnyékolástechnikai termékeket is felvonultató szakkiállítása. Fontosnak tartjuk Kollégáink folyamatos szakmai fejlődését, így természetesen ellátogattunk Stuttgartba. Csak a kaputechnika területéről csaknem 350 kiállító termékeit és újdonságait ismerhettük meg. Célunk, hogy folyamatosan megújuló, a legmodernebb technológiákat is felvonultató palettánk legyen, így ez egy tökéletes alkalom volt, hogy felmérjük, hogy milyen új termékekkel érdemes szélesíteni a kínálatunkat.

Többek között találkoztunk az egyedi, így méltán közkedvelt víz- és ütésálló ipari rádiós rendszerünk gyártója, a svéd Åkerströms Björbo AB képviselőivel is, akikkel immár kilencedik éve állunk kapcsolatban.

 

Meglátogattuk az idén 35 éves Allmatic SRL. standját is, ahol nem csak az új csuklókaros motort nézhettük meg, de bemutatták az innovatív applikációjukat is, mellyel a jövőben pillanatok alatt beállíthatóak lesznek a vezérléseik WiFi-n keresztül, a telepítési folyamatot ezzel jócskán megkönnyítve.

A GATE Távnyitó Kft. 2018 óta az Allmatic termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

 

Termékeinkről és újdonságainkról érdeklődjenek üzleteinkben, ahol Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésükre.

 

+36 20 979 8834

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page